Препорачано

Да се укинат субвенциите за мали хидроцентрали и парите да се насочат кон сонцето и ветерот

Законите мора да забранат изградба на мали хидроцентрали во заштитени подрачја и на недопрени реки... Финансиската поддршка треба да се пренамени кон одржливи извори на енергија како сонцето и ветерот

Прочитај повеќе

Можност за излез од енергетската криза

Можноста за излез од кризата во која се наоѓа мојата земја, го гледам преку здружување и спроведување на конкретни акции или проекти.

Прочитај повеќе

Потребна е промена на законска регулатива

Cras at orci ac sem condimentum sodales. Duis luctus mauris quis viverra vehicula. Aenean in orci pulvinar, vehicula massa sit amet, varius purus. Aenean mi erat, gravida id enim sed, ullamcorper blandit nibh. Maecenas eget magna convallis, ultrices arcu a, ornare turpis.

Прочитај повеќе