Кои сме ние

Зелената енергија може да доведе до стабилни цени на енергијата бидејќи овие извори често се произведуваат локално и не се толку погодени од геополитичка криза, од промените на цените или нарушувањата на синџирот на снабдување. Економските придобивки вклучуваат и создавањето работни места при градење на објекти кои често им служат на заедниците каде се вработени работниците. Прочитај повеќе...
Да се укинат субвенциите за мали хидроцентрали и п... 05.1.2022 Законите мора да забранат изградба на мали хидроцентрали во заштитени подрачја и на недопрени реки... Финансиската поддр... Види детали
Можност за излез од енергетската криза 11.1.2022 Можноста за излез од кризата во која се наоѓа мојата земја, го гледам преку здружување и спроведување на конкретни акции... Види детали
Потребна е промена на законска регулатива 03.1.2022 Cras at orci ac sem condimentum sodales. Duis luctus mauris quis viverra vehicula. Aenean in orci pulvinar, vehicula mas... Види детали
Види ги сите нови блог статии

Меѓународно искуство