Задругата ги поврзува домаќинствата и поединците да произведуваат сопствена енергија „дома“.
Задругата е млада, оптимистичка и полна со енергија.
Задругата е група на ентузијасти кои се занимаваа со обновливи извори на енергија и иновативни начини на граѓанско организирање на различни начини. И целта е да има се повеќе луѓе кои би сакале да се приклучат.
Како членови на задругата, одлуките ги носиме заедно. Ние колективно одлучуваме како задругата им служи на своите членови, што тие прават за неа, на какви подвизи сакаме да се впуштиме утре и какви амбиции имаме за иднината.
Тоа е добро за вас, за сите нас и за почиста и посветла иднина.

Доколку се најдовте во претходните редови и сакате да се придружите во Електро Задругата, контактирајте не.
ЧЛЕНОВИ НА ЗАДРУГАТА СЕ: